Honduras.kgmAh mestpompUsher in de start van de maakindustrie

vrijgavetijd:2022-12-15 12:55:54 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:480

Kerntips:Honduras.kgm,   Ten eerste, de reden voor het motorlichaam: de verkeerde verbinding zal de temperatuur snel laten stijgen wanneer het

   Ten eerste, de reden voor het motorlichaam: de verkeerde verbinding zal de temperatuur snel laten stijgen wanneer het materiaal wordt gebruikt; Bovendien kan er enige fase tot fase kortsluiting tussen statorwikkelingen zijn, dus wanneer de situatie relatief klein is, is de motor alleen op lokale plaatsen

   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

Internationale luchthaven Incheon   Dus het heeft een proces

   Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is is deze pomp een dompelpomp? Of is het een rioolpomp? In feite is deze vraag heel gemakkelijk te onderscheiden. U kunt de volgende inhoud bekijken gesorteerd door Shanghai Shenquan.

   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, is het noodzakelijk om opnieuw te vullen

   Wat is de oplossing voor deze situatie?


Honduras.kgmAh mestpompUsher in de start van de maakindustrie



   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   Of nodulair gietijzer, verticaal gespleten vastgeschroefd. Het pomplichaam is verbonden met de beugel met bouten. De afvoeruitlaat van de pomp kan worden gedraaid en geïnstalleerd op intervallen van ℃ en acht hoeken zoals vereist.

   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.

Lijst van installatiematerialen   De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden,Honduras.kgmCirculerende warmwaterpomp, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompen

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

   De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp, de lagerstandaard,Honduras.kgmDiepwaterpomp voor irrigatie,Honduras.kgmWQ dompelrioolwaterpomp, de ononderbroken werktijd, het aantal stops en starts van de pomp, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.


Honduras.kgmAh mestpompUsher in de start van de maakindustrie



   Bovendien zijn de processen van deze twee pompen ook verschillend, en de rioolwaterpomp kan over het algemeen worden aangepast. Dompelpompen worden over het algemeen gebruikt op sommige speciale of andere plaatsen.

plan   Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.

   Als vertoningsscherm is de werking van elke brandpomp in één oogopslag duidelijk en het beheer is erg handig.

   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren

Honduras.kgm   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

  .

   Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

LaTriniteadviserennieuws
LaTriniteLaatste nieuws